Untitled Document

WEBHELY HASZNÁLAT FELTÉTELEI

1. A Jelen-Lét-Elem Kft. ÉS FELHASZNÁLÓ KÖZÖTTI WEBHELY HASZNÁLATI SZERZŐDÉS

Felhasználó köteles betartani Jelen-Lét-Elem Kft. feltételeit, amelyek arra szolgálnak, hogy megvédjék a Felhasználókat a törvénytelen beavatkozásoktól. Felhasználó köteles betartani az előírt feltételeket, ellenkező esetben szerződési jogokat sért. Abban az esetben, ha Felhasználó a Jelen-Lét-Elem Kft. feltételeinek nem tud eleget tenni, el kell tekintenie a Jelen-Lét-Elem Kft. oldalainak látogatásától.

2. A HONLAP TARTALMA

Felhasználónak jogában áll a Jelen-Lét-Elem Kft. webhelyeivel, oldalaival, szolgáltatásaival kapcsolatos javaslatokat tenni, és Jelen-Lét-Elem Kft. köteles minden észrevételt megvizsgálni. A Jelen-Lét-Elem Kft. oldalain megjelenő anyagok kereskedelmi és információs jellegűek, Felhasználó kizárólagosan személyes célra használhatja fel. 
A Jelen-Lét-Elem Kft. oldalak feladata az, hogy az érdeklődő felhasználókat tájékoztassa az elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatos tudnivalókról, lehetőséget nyújtson azok megrendelésére, illetve az igénybe vett szolgáltatásokkal kapcsolatos beállítások megadásához. 
A szolgáltatásokhoz nem szorosan kapcsolódó tájékoztató jellegű információ is megtalálható a Jelen-Lét-Elem Kft. oldalain, amely hozzásegítheti a Felhasználót a szolgáltatások műsszaki jellegű hátterének könnyebb megértéséhez.

3. AZ INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA ÉS HITELESSÉGE

Jelen-Lét-Elem Kft. a lehető legnagyobb mértékben törekszik arra, hogy pontos információkat nyújtson, de előfordulhatnak hibák, vagy rosszul megközelített tájékoztatási módszer, ezért szíves elnézését kérjük, de ezekkel kapcsolatban erkölcsi vagy anyagi felelősség nem terheli a Jelen-Lét-Elem Kft.et.

4. A HOZZÁFÉRHETŐ ADATOK KIZÁRÓLAG SZEMÉLYES CÉLOKRA VALÓ FELHASZNÁLÁSA

A honlap kizárólag személyes célokra használható, üzleti célokra csak partneri szerződés alapján. A honlapon található információk, adatok, képek nem módosíthatóak, nem másolhatóak, nem adhatóak el, publikálásuk pedig kizárólag a Jelen-Lét-Elem Kft. és a forráscím feltüntetése mellett engedélyezett. Az ajánlatok, termékek kizárólagosan a Jelen-Lét-Elem Kft. tulajdonát képezik, ami alól kivételt képeznek Jelen-Lét-Elem Kft. üzleti partnerei, akik együttműködési szerződésük alapján használhatják üzleti célokra a honlap tartalmát.

5. A SZERZŐI JOGOK VÉDELME

A Jelen-Lét-Elem Kft. az ötlet- és végrehajtási terv kizárólagos tulajdonosa, minden szoftver a Jelen-Lét-Elem Kft. oldalain a Jelen-Lét-Elem Kft. tulajdonát képezi. A portálon található minden információ szerzője a Jelen-Lét-Elem Kft., valamint az együttműködő partnerek. A nem Jelen-Lét-Elem Kft. tulajdonát képező anyagok külön jelöltek. Bármilyen szerzői jogsértés észlelése esetén Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kell értesítést küldeni.

Minden fénykép, különösen azok, amelyeken a Jelen-Lét-Elem Kft. védjegye található, a Jelen-Lét-Elem Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. A honlapon található minden anyag szerzői joga a Jelen-Lét-Elem Kft.-t illeti. Felhasználónak megengedett az információk másolása, publikálása, amennyiben nem üzleti célokra használja fel. Üzleti célú felhasználáshoz Jelen-Lét-Elem Kft. értesítése és írásos engedélye nélkül tilos. Minden jog fenntartva.

6. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

A Felhasználó személyes adatai és jogai a Jelen-Lét-Elem Kft. teljes védelme alatt állnak. Jelen-Lét-Elem Kft. személyes adatokat csak szolgáltatás, termék megrendelése esetén kér, és csak azokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához elengedhetetlenül szükségesek. 
Ezen kívül személyes adatokat Jelen-Lét-Elem Kft. oldalain történő változások értesítésére használ. Amennyiben Felhasználó nem kíván semmilyen értesítést kapni a változásokról, a honlapon zajló eseményekről, speciális ajánlatokról, akkor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kell értesítést küldenie. 
Személyes adatok védelme nyilatkozat

7. AZ ADATOK BIZTONSÁGA

Az adatok biztonságát a Jelen-Lét-Elem Kft. számítógépes programjai biztosítják, amelyek felismernek minden illegális látogatót vagy illegális cselekvést. 
Jelen-Lét-Elem Kft. belső, autentikációt követelő oldalainak használata minden egyes lépésnél többszörösen ellenőrzöttek. Az űrlapokon és url-ben közvetített legfontosabb adatokat minden lépésnél egy titkosított banki kommunikáció során használt módszer alapján titkosítja, a titkosításhoz szükséges kulcsok és jelszavak pedig felhasználóként - stratégiai adatok esetében lépésenként is - eltérnek. 
A nem engedélyezett feladatok elvégzése vagy az illetéktelen adatokhoz való hozzáférések tilosak, az ezt megszegők ellen a megfelelő törvények és szankciók kerülnek alkalmazásra. 
Jelen-Lét-Elem Kft. nem garantálja azon üzenetek tartalmának biztonságát, amelyek elektronikus úton érkeznek a közvetítő eszközök bizonytalansága miatt. 
Jelen-Lét-Elem Kft. fenntartja magának a jogot, hogy Felhasználónak küldött üzeneteit elektronikusan hitelesítse, vagy titkosítsa. A hitelesítés ellenőrzéséhez vagy az üzenetek visszafejtéséhez szükséges szoftverek telepítéséről, üzemeltetéséről a Felhasználó köteles gondoskodni.

8. TILTOTT HASZNÁLAT

Felhasználó a honlap használatával kötelezettséget vállal arra, hogy az adatokat és információkat, vagy bármilyen más anyagot, ami a Jelen-Lét-Elem Kft. vagy a partnerei tulajdonában, védelme alatt áll, nem használ más célra, mint ami a szerződésben szerepel. Felhasználó szintén kötelezettséget vállal azért, hogy a számára illetéktelen adatok megszerzésére, nem engedélyezett feladatok elvégzésére nem indít kísérletet, és minden tudomására jutott jogszerűtlen beavatkozásról azonnal értesíti a Jelen-Lét-Elem Kft.et.

9. JAVASCRIPT HASZNÁLATA

A Javascript egy a böngésző által értelmezett objektumalapú programozási szkriptnyelv, amelyet weblapokon elterjedten használnak. Segítségével könnyebben és gyorsabban használható, élményben gazdagabb webfelületet lehet kialakítani, egyben sajnos olyan lehetőség is, amely illetéktelen kezekben kárt okozhat a Felhasználónak. 
Jelen-Lét-Elem Kft. oldalain ilyen jellegű Javascript program nem található, és a Jelen-Lét-Elem Kft. oldalainak zökkenőmentes használatához a Javascript engedélyezése elengedhetetlenül szükséges. Jelen-Lét-Elem Kft. nem vállal felelősséget a kikapcsolt Javascript miatt nem teljes értékű webfelületek esetleges használhatatlansága miatt.

10. KOMPATIBILIS BÖNGÉSZŐK

Jelen-Lét-Elem Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az általa fejlesztett webfelületek a mindenkori modern böngészőkben legalább funkcionálisan működjenek. Fejlesztése során az alábbi böngészőkben és operációs rendszereken teszteli a felületek működésété:

  • Internet Explorer 7 és 8 (kompabilitási módban, csak Windows)
  • Google Chrome mindig legfrissebb verziójában (Linux és Windows)
  • Firefox mindig legfrissebb verziójában (Linux és Windows)
  • Opera mindig legfrissebb verziójában (Linux és Windows)

Linux operációs rendszer alatt az Ubuntu legfrissebb kiadását kell érteni. A különféle böngészőkben előfordulhat, hogy egyes webfelületi elemek nem azonos módon jelennek meg. A tesztelés alól szándékosan kivont böngésző az Internet Explorer 6 és kisebb verziói.

Jelen-Lét-Elem Kft. feltételezi, hogy a szaporodó és egyre nehezebben kivédhető informatika támadások, illetve az adatok egyre fontosabb védelmének világában a Felhasználó böngészőjét rendszeresen frissíti, és elavult böngészővel nem látogat a Jelen-Lét-Elem Kft. oldalaira.

11. LINKEK MÁS HONLAPOKRA

Jelen-Lét-Elem Kft. és partnereinek oldalai tartalmazhatnak linkeket más honlapokra, amelyek más természetes vagy jogi személyek tulajdonát képezik. A linkek csak ajánlatként, vagy lehetséges forrásként vannak feltüntetve kiegészítő és részletes információk szerzése érdekében. Mivel a Jelen-Lét-Elem Kft.nek nincs semmilyen hatása a szerkesztési politikájukra, felelőséget nem vállalhat tartalmukért, az információk valódiságáért.

12. HASZNÁLATI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA

Jelen-Lét-Elem Kft. fenntartja a használati feltételek változtatásának jogát előzetes bejelentés nélkül. A változások érvénybe lépnek a megjelenés pillanatában. Felhasználó köteles követni a változásokat, és időben alkalmazkodni hozzájuk. 
A szerződés addig érvényes, ameddig a felek egyike meg nem szakítja. Felhasználó megszakíthatja ezt a szerződést bármelyik pillanatban úgy, hogy nem használja többé a Procesnet vagy partnereinek oldalait, és minden anyagot megsemmisít, amelyet letöltött róla, kinyomtatott vagy más módon megőrzött.

13. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Felhasználó egyetért azzal, hogy a szerződés más személyre is átruházható.

14. ILLETÉKES BÍRÓSÁG

A magyar jog a mérvadó a Jelen-Lét-Elem Kft. oldalain található anyagok használati feltételeivel kapcsolatos anyagi vonatkozású jogi kérdésekben, a viták megoldásában a Dunakeszi Városi Bíróság az illetékes.

 

 

SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME NYILATKOZAT

A személyes adatok védelméről szóló nyilatkozat elsősorban a Felhasználó védelmét szolgálják. 
A Felhasználó a Jelen-Lét-Elem Kft. és partnerei oldalait szabadon átnézheti bármilyen személyes adat megadása nélkül. Abban az esetben, ha valamelyik szolgáltatást vagy terméket kiválasztja, kötelező megadnia személyes adatait a kért szolgáltatás igénybevételéhez, miközben a Felhasználó személyi adatai védettek maradnak. Fontos, hogy Jelen-Lét-Elem Kft. vagy partnerei csak olyan adatokat kérnek, amelyek feltétlenül szükségesek az igénybevétel bizonyításához, vagy a választott szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos folyamat sikeres teljesítéséhez. A folyamat közben csak olyan információkat használnak, amelyeket közvetlenül a Felhasználótól kaptak.

INFORMÁCIÓGYŰJTÉS A FELHASZNÁLÓRÓL

A Jelen-Lét-Elem Kft. és partnerei csak abban az esetben kér Felhasználótól személyes adatokat, ha a Felhasználó valamelyik szolgáltatást igénybe szeretné venni. Az adatok szükségesek a szolgáltatás ellenértékének megfizettetéséhez, az igénybevétel bizonyításához, illetve a választott szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos folyamatok sikeres teljesítéséhez.

A Jelen-Lét-Elem Kft. oldalaira való belépésekor a szoftverek automatikusan összegyűjtik az információkat a Felhasználó számítógépének IP címéről, a belépés, kilépés időpontjáról, valamint információkat a végzett cselekményekről (cselekmény és adat), amelyeket Felhasználó a Jelen-Lét-Elem Kft. oldalain való tartózkodása során végzett. A cselekmény lehet egy adat megtekintése, módosítása, vagy valamilyen feladat elvégzése.

Az összegyűjtött adatok naplózásra kerülnek, amelyek csak ellenőrzési és szükség esetén bizonyítási célokat szolgálnak. Az adatok anonim felhasználásra is kerülhetnek a rendszer teljesítményének javításához szükséges statisztikai eredmények előállítására. A statisztikai adatok egyike sem köthető Felhasználóhoz.

AZ ÖSSZEGYŰJTÖTT INFORMÁCIÓK FELHASZNÁLÁSA

Jelen-Lét-Elem Kft. a Felhasználó személyi adatait a következő célokra használja fel:

  • a kívánt szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítéséhez szükséges Díjbekérő elküldéséhez
  • a szolgáltatással kapcsolatos fontos adatok és hasznos információk elküldéséhez
  • domain ügyintézéskor a Nyilvántartó által előírt szabályok alapján adatbázisokban történő rögzítésére (nyilvános megosztás)
  • a Felhasználó időben történő értesítésére a szolgáltatásokban esetlegesen előforduló változásokról, különleges ajánlatokról, új információkról

A Jelen-Lét-Elem Kft. az összegyűjtött adatokat nem használja olyan célokra, amelyek nem szerepelnek a nyilatkozatban. Jelen-Lét-Elem Kft. a Felhasználó személyes adatait nem adja el, nem cseréli el, nem kölcsönzi és nem adja át harmadik személyeknek. Amennyiben a Felhasználó nem kíván értesítést kapni a változásokról, különleges ajánlatokról, reklámokról, csak jeleznie kell.

Jelen-Lét-Elem Kft. a személyes adatokat csak abban az esetben hozhatja nyilvánosságra, ha ez törvénnyel előírt vagy bírósági döntés kötelezi erre.

AZ ÖSSZEGYŰJTÖTT INFORMÁCIÓK BIZTONSÁGA

Jelen-Lét-Elem Kft. nagyon fontosnak tartja, hogy ügyfelei adataival senki ne tudjon visszaélni, ezért különös figyelmet fordít azok biztonságára: szigorúan védettek, és nem kerülhetnek harmadik személy tulajdonába.

Jelen-Lét-Elem Kft. számítógépes rendszere olyan programokat használ, amelyek felismernek minden illetéktelen belépést egy Felhasználó adataihoz, és szükség esetén időben reagálnak. A Felhasználó személyes adatait szigorúan titkosan őrzik számítógépeiken.

HOGYAN LÉP Jelen-Lét-Elem Kft. KAPCSOLATBA A FELHASZNÁLÓVAL?

Jelen-Lét-Elem Kft. a Felhasználó által megadott elektronikus elérhetőségek egyikén (e-mail, telefon vagy fax) lép kapcsolatba abban az esetben, ha a Felhasználó kiválasztja valamely szolgáltatást, vagy már igénybe vett szolgáltatás sikeres igénybevétele ezt megköveteli. 
Elsődleges kapcsolattartási forma az email, amelynek naprakészen tartása a Felhasználó kizárólagos felelőssége.

A COOKIE HASZNÁLATA

A cookie szöveges adatbázis, amit az oldalak első látogatásakor a böngésző a Felhasználó számítógépének merevlemezén megőriz, és ezáltal lehetővé teszi a Felhasználó azonosítását. A cookie személyes információkat nem tartalmaz. 
A cookie mindössze egy lehetőség, és általában a legtöbb böngésző rendszer automatikusan elfogadja, illetve lehetőséget ad az elutasítására is. Jelen-Lét-Elem Kft. oldalainak zökkenőmentes használatához elengedhetetlen a cookie használatának engedélyezése.

A FELHASZNÁLÓ SZEMÉLYES ADATAINAK VÁLTOZTATÁSA VAGY TÖRLÉSE

Az adatok, amelyek bekerültek a Jelen-Lét-Elem Kft. adatbázisába, bármikor megváltoztathatóak.

NYILATKOZAT MÓDOSÍTÁSA

A személyes adatok védelméről szóló nyilatkozat időközönként módosulhat. Minden megtörtént változás alkalmával Jelen-Lét-Elem Kft. köteles a Felhasználót értesíteni a változás időpontjáról. Ha a nyilatkozatban fontos tartalmi változások történnek, minden változás megjelenik a honlapon, és egyben értesítést is küld róla.

Azzal, hogy a Felhasználó látogatója vagy felhasználója marad Jelen-Lét-Elem Kft. oldalainak, úgy tekinthető, hogy egyetért a magánvédelmi nyilatkozat minden pontjával.

Mór, 2011. 06.14

porn Porn